Kwaliteit

Een zes-in-lijn past bij iedere BMW. En dan hebben we het nu niet over de motor, maar over onze zes punten die de lijn vormen naar de perfecte BMW. De zes punten die het onderscheid maken tussen een gebruikte BMW en een BMW van Hofmeister. Samen met onze persoonlijke aandacht zorgen deze zes punten ervoor dat iedere klant de BMW vindt die hij in zijn hart kan sluiten.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Je weet dat je een bijzondere BMW wilt kopen, daarvoor kom je immers naar ons toe. We proberen je met onze persoonlijke aandacht te koppelen aan de perfecte BMW voor jouw situatie. Maar toch kan er soms een mismatch ontstaan, bijvoorbeeld omdat je situatie verandert. In dat geval proberen we samen tot een oplossing te komen, want we houden nu eenmaal van tevreden klanten. Voor auto’s tot 9 jaar oud met een kilometerstand van maximaal 130.000 kilometer kan overigens ook een aanvullende garantie worden afgesloten. Daarvoor werken we met Real Garant, tevens de garantieverzekeraar die BMW zelf.

Rijklaar

Rijklaar

Vaak moeten auto’s die bij dealers en specialisten staan nog ‘afleverklaar’ gemaakt worden. Niet bij ons, want bij Hofmeister geldt: what you see is what you get. Iedere auto wordt om te beginnen onderworpen aan een aankoopkeuring door een extern bedrijf. We willen immers weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Daarna krijgt de auto een onderhoudsbeurt, wordt hij gepoetst én heeft hij een geldige apk voordat hij onze showroom binnenrolt. Dat betekent ook dat je direct van je aanwinst kunt genieten als je bij ons een BMW aanschaft.

Volgende stap

Beperkt aantal kilometers

Beperkt aantal kilometers

Auto’s zijn gemaakt om mee te rijden. Toch vinden we het altijd fijn als vorige eigenaren dat in beperkte mate hebben gedaan. In het algemeen hebben de auto’s in onze collectie maximaal 120.000 kilometer gereden, een enkele uitzondering daargelaten.

Volgende stap

Nieuwstaat

Nieuwstaat

De auto’s die we aanbieden, zijn in nieuwstaat. Daar hoort geen lijst aan vorige eigenaren bij die het telefoonboek van een middelgrote stad benadert. Hoe minder vorige eigenaren een auto heeft gehad, hoe enthousiaster we zijn. Dat zorgt er immers mede voor dat de historie van de auto controleerbaar is. Net als de aanwezige onderhoudshistorie natuurlijk.

Volgende stap

Zorgvuldig geselecteerd

Zorgvuldig geselecteerd

Iedere auto die in onze collectie wordt opgenomen, wordt zorgvuldig geselecteerd. Met onze jarenlange ervaring weten we de bijzondere exemplaren te vinden, de auto’s met een eigen karakter. Naast die ervaring maken we trouwens ook gebruik van iets anders: een set heldere criteria.

Volgende stap

Schadevrij

Schadevrij

Als je een auto gebruikt, kan er altijd wat beschadigen: een krasje of wat steenslag zijn vaak onvermijdelijk. En laat je dat dan zitten of breng je de auto weer in nieuwstaat? Dat er wat aan een auto gespoten is, hoeft helemaal geen ramp te zijn. Maar de auto’s in onze collectie zijn vrij van grote schades.

Volgende stap

WhatsApp chat