BMW Z4 Coupé 3.0 Si

Model Z4 Coupé
Type
3.0 Si
Fabriekskleur Phoenixgelb Metallic
Transmissie Hand-6
KM stand 129.482 km
Bouwjaar 2006-09
Brandstof Benzine
Kenteken 53-SNB-7

VERKOCHT

Categorie:

INTRODUCTIE

De Z4 Coupé is de laatste jaren onder de aandacht bij liefhebbers en verzamelaars. Het is zonder twijfel inmiddels een beginnend collectors item. Uiteraard mits staat, historie en uitvoering op niveau zijn. Dat is bij dit exemplaar op het hoogst haalbare niveau! De zeldzame kleurstelling maakt hem alleen nog maar begeerlijker. De uitmuntende staat zal zelfs de meest kritische verzamelaar tevredenstellen.
Naast de bijzondere vormgeving is de Z4 Coupé geliefd vanwege de heerlijke 3 ltr 265 pk motor. In combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak is het een droom voor elke purist. Een droom die vanwege de relatief toegankelijke prijzen ook nog eens uit kan komen!

Fotos

[my-gallery]

Uitvoering

Zoals voornoemde purist hem zou willen: in een afwijkende kleurcombinatie én met de befaamde sportstoelen. Phoenixgelb metallic is een kleur die oorspronkelijk werd geïntroduceerd op de M3 (e46) en voor de connaisseurs tegen meerprijs als Individual optie beschikbaar was op enkele andere sportieve BMW’s. De combinatie met het Individual bicolor interieur is verbijsterend mooi. Wij zijn in ieder geval verliefd!

Onderstaand de volledige optielijst incl BMW optiecodes:

445 Phoenixgelb metallic
NBC4 Individual Leder Bicolor Phoenixgelb

224 Driving Dynamic Control
2R3 Lichtmetalen wielen 18 inch Sterspaak 203
320 Zonder typeaanduiding
345 Chrome Line interieur
493 Opbergpakket
494 Stoelverwarming
4AA Zwarte hemelbekleding
4AD Interieurlijsten alu geborsteld
508 Park Distance Control
520 Mistlampen voor
530 Airconditioning
550 Boordcomputer
648 Radio BMW CD
710 M-Sportstuurwiel
711 M-Sportstoelen

Historie

Nieuw Duits geleverd op 28 september 2006 en in 2011 door een Zuid-Limburgse liefhebber uit Duitsland gehaald. Deze reed de auto als ‘hobbyauto’ en verkocht de auto recent aan ons. Vanzelfsprekend is de eigenarenhistorie (ook de Duitse) aanwezig.

Onderhoudsverleden

Het onderhoud is volledig gedocumenteerd aanwezig. Zowel stempels in het originele onderhoudsboekje als vrijwel alle onderhoudsfacturen.

Conditie

Hier excelleert de auto. Het is bijna onwerkelijk in wat voor staat de auto verkeert, het lijkt wel een tijdmachine! Het originele voorraam, originele lak, originele banden(!!): aan niets (behalve de teller zelf) is de kilometerstand of leeftijd af te lezen. Zonder meer de hoogst haalbare kwaliteit.

Leveringscondities

Wij rekenen geen afleveringskosten – Afleveringscondities:
· Aankoopkeuring uitgevoerd door externe specialist;
· In- en exterieur volledige gereconditioneerd (showroomstaat);
· Volledige set sleutels en alle boordliteratuur.

Optioneel: tegen meerprijs leveren wij 6 of 12 maanden garantie.